Blog

Tot ce trebuie să știi despre jocuri aparate 777

Dacă ar fi să căutăm o emblemă pentru jocurile de tip slot, atunci cu siguranță că una dintre primele noaste opțiuni s-ar îndrepta spre jocuri aparate 777. Acestea sunt precursoarele jocurilor de tip aparate moderne, pe care le știm cu toții, fiind inventate practic la începutul secolului trecut. Putem spune că jocurile de tip 777 sunt practic printre cele mai vechi sloturi, acestea apărând pentru prima oară în vechile saloane de jocuri de peste Ocean. La începuturi, acestea funcționau pe baza acționării cu o manetă laterală, având în construcție trei tamburi și tot atâtea rânduri de simboluri. Cât privește mizele, acestea funcționau pe baza introducerii de monede într-un locaș special, premiile fiind date tot în bani cash, printr-un sertar situat în partea de jos.

Trei tamburi, trei linii de simboluri

Dacă este să vorbim despre jocuri aparate 777 din zilele noastre, indiferent că e vorba de versiunile online sau nu, putem spune că acestea au păstrat tiparul celor vechi, acestea funcționând tot pe principiul a trei tamburi rotitori și trei rânduri de simboluri. Aici, trebuie menționat că jocul se bazează în mare parte pe simbolistica cifrei 7, care este considerată din cele mai vechi timpuri drept aducătoare de noroc și de mari câștiguri. Acest lucru a rămas valabil până în zilele noastre, câtă vreme jocurile de tip 777 îți pot aduce sume frumoase în contul de jucător. Dincolo de clasicii șeptari, la jocuri aparate 777 poți întâlni și alte tipuri de simboluri, cele mai uzuale fiind fructele – prune, pepeni, portocale sau struguri. De asemenea, mai putem întâlni simbolul BAR, care, în varianta online, poate juca rol de multiplicator al sumelor obținute pe liniile de plată.

Avantaje și dezavantaje față de jocuri 77777

Fiindcă am amintit de liniile de plată, trebuie spus că la jocuri aparate 777 acestea sunt oarecum proporționale cu numărul tamburilor și al liniilor de simboluri. În fond, liniile de plată reprezintă totalitatea combinațiilor pe care le putem obține la o singură rundă de joc, astfel că, dacă avem trei tamburi și trei linii, putem spera la nouă linii de simboluri sau chiar mai multe, în cazul în care mai avem și simboluri cu rol de multiplicator. În schimb, la jocuri de tip 77777, spre exemplu, pornim din start de la cinci tamburi și tot atâtea linii de simboluri, ceea ce ne va da de la 25 de linii de plată în sus. Din acest punct de vedere, la această din urmă categorie de jocuri pornim din start cu mai multe șanse de câștig în fața cazinoului.

Cum să scoți bani la jocuri aparate 777

Pe de altă parte, jocurile de tip 777 au avantajele lor, în sensul în care ele sunt extrem de accesibile și cu reguli ușor de învățat pentru oricine. Din acest punct de vedere, poți beneficia de premii consistente și de bonusuri, la fel ca la orie sistem de sloturi online de pe internet. Tot ceea ce ai de făcut este să profiți la maxim de bonusurile de înregistrare puse la dispoziție de cazinouri, dar și de cele pentru prima depunere, pentru fidelitate sau în runde gratuite.

Jocuri 77 online, pentru nostalgicii cazinourilor clasice

Jocurile de tip 77 au în spate o istorie de peste o sută de ani, timp în care acestea au deținut aproape supremația în sălile clasice de cartier sau chiar ale marilor cazinouri. Este de-ajuns să ne gândim numai la sălile imense de jocuri cu manetă pe care le vedem în cazinourile americane, pentru a ne da seama de amploarea pe care acest fenomen a avut-o și încă o mai are. Iar acestea atrag ca un magnet jucători de toate vârstele, nu neapărat dintre cei mai în vârstă. Cu toate acestea, trebui să recunoaștem că la jocuri 77 avem de-a face în primul rând cu jucători nostalgici după vechile sisteme de joc, adaptarea acestora la noua tehnologie și la mediul online nefăcând decât să satisfacă aceste gusturi și nevoia de adrenalină. Aceasta în condițiile în care jocurile de tip 77 nu reprezintă numai distracție, ci și posibilitatea unor câștiguri mai mult decât substanțiale.

Câte linii de plată am la jocuri 77

Jocurile de tip 77 se bazează, după cum le spune și denumirea, pe magia cifrei 7, care poate avea puteri nebănuite. Astfel, șeptarii pot avea rol de simbol Wild, care pot multiplica sumele oferite la o singură rundă, oferindu-ți astfel un plus de credit în contul tău de jucător. De asemenea, șeptarii pot avea și rol de scatter la jocuri 77, prin care simbolurile alăturate pot căpăta puteri maxime, transformându-se, la rândul lor, în premii substanțiale pe liniile de plată. În fond, în jurul liniilor de plată se învârte aproape întreg secretul jocurilor slot de tip 77. Acestea reprezintă totalitatea combinațiilor pe care le poți obține la o singură rundă, iar ele depind, în mare măsură, și de modul în care este conceput jocul. Dacă este să vorbim de jocurile tip 777, acestea sunt concepute cu trei tamburi rotitori și trei linii de simboluri, astfel încât numărul total al liniilor de plată va fi de maximum 9 sau zece. În schimb, la jocurile de tip 77777, avem cinci tamburi rotitori și trei sau cinci linii de simboluri, astfel încât numărul liniilor de plată va fi cel puțin egal cu numărul simbolurilor afișate pe ecranul calculatorului.

Cât este marja de câștig la jocuri 77

Un alt indicator al profitabilității jocurilor de tip 77 ține de valoarea marjei de câștig. Aceasta nu trebuie confundată totuși cu profitul rezultat de pe urma unei sesiuni de jocuri, și care constă în simpla diferență dintre sumele investite și câștiguri. Marja de câștig are în vedere câștigurile obținute în unitatea de timp, astfel încât poți ști încă de la început cam de la ce să te aștepți de la un anumit site sau sistem de jocuri. Spre exemplificare, trebuie amintit doar că la cazinourile în fizic și la jocurile slot din sălile de cartier marja de câștig este de aproximativ 50-60 la sută, în vreme ce la jocurile online aceasta poate depăși ușor 90 la sută. Din acest punct de vedere, pute spune că aproape fiecare rundă ne poate aduce câte un câștig, chiar dacă acesta nu este întotdeauna la valoare maximă.

Prin urmare vă încurăjăm să încercați și voi noile jocuri 77 disponibile pe cazinourile online.