Blog

Cum funcționează site-urile de Jocuri Sloturi Online cu 777

După o perioadă de relativă uitare, jocurile de tip păcănele au revenit în atenție, prin intrarea lor în mediul online. Astfel, dezvoltarea cazinourilor online și a caselor de pariuri a adus cu sine și dezvoltarea unui segment care făcea furori în urmă cu doar câțiva ani prin sălile de jocuri de cartier. Astfel, de la simplele jocuri cu fructe sau de poker online, pe care le întâlneam la sălile în fizic, mediul online a adus cu sine evidențierea a zeci și chiar sute de titluri, la care producători de prestigiu din întreaga lume își aduc în permanență contribuția. Acesta este practic avantajul cazinourilor online, unde poți găsi jocuri noi și cu cele mai diverse teme, astfel încât să nu poți spune vreodată că te plictisești. Este și cazul site-urilor care promovează Jocuri Sloturi Online cu 777, pe care le putem găsi acum într-o nouă prezentare și cu mai multe șanse de câștig. Cum funcționează însă un site de Jocuri Sloturi Online cu 777 și care sunt posibilitățile reale de câștig în fața cazinourilor?

Scurt istoric Jocuri Sloturi Online cu 777

Pentru a afla acest lucru, ar trebui să știm mai întâi care este istoricul și principiul de funcționare la Jocuri Sloturi Online cu 777. Trebuie spus că, istoria sălilor de Jocuri Sloturi Online cu 777 se poate confunda ușor cu începuturile jocurilor de tip slot, în ansamblul lor. Acestea au apărut pentru prima oară în saloanele de jocuri de noroc de pe continentul american, undeva la începutul secolului trecut. Ca principiu de funcționare, acestea se bazau pe trei tamburi rotitori, pe care erau afișate mai multe simboluri. Aceștia erau acționați de o manetă laterală, care nu devenea activă decât după introducerea unei monede într-un locaș special. Cât privește câștigurile, acestea erau oferite tot sub formă de bani cash, monedele căzând zgomotos într-un sertar metalic amplasat dedesubt, în urma prinderii unei combinații câștigătoare de simboluri dinainte anunțate. Acesta ar fi, pe scurt, istoricul jocurilor de tip 777, care au evoluat ulterior în jocuri mecanice, la are monedele erau înlocuite cu jetoane valorice și, ulterior, cu impulsuri electronice. De asemenea, simbolurile puteau fi oprite din rotirea tamburilor cu ajutorul unor butoane amplasate pe un panou frontal, astfel încât misiunea ta să fie mult ușurată.

Principalele simboluri la jocuri de tip 777

În ceea ce privește câștigurile însă, acestea țin în totalitate de simbolurile afișate pe ecran. Astfel, trebuie spus că la jocuri 777 avem trei tamburi și trei linii de simboluri, principalul dintre acestea fiind șeptarul, care dă și numele jocului. De altfel, în jurul cifrei 7 s-au țesut de-a lungul timpului numeroase superstiții, aceasta fiind considerată aproape dintotdeauna un simbol al norocului. Dincolo de șeptari însă, mai avem simboluri reprezentate de fructe sau de simbolul BAR, care îți pot aduce, de asemenea, premii substanțiale. În ordine ierarhică, la baza piramidei câștigurilor stau cireșele, urmate de pepeni, portocale, struguri sau prune. De obicei, marile premii se ascund în spatele șeptarilor, în funcție de numărul acestora și dispunerea lor pe linii, coloane sau pe diagonală. Același lucru se poate spune și despre simbolul BAR, care poate juca în acest caz și rol de Scatter.

Care este secretul câștigătorilor la jocuri cu 777

Jocurile de tip slot sunt prezente astăzi pe aproape fiecare cazinou online. Le vedem sub diverse categorii, colorate și distractive și ni se pare ceva absolut normal să avem acces nelimitat la ele. Puțini știu însă care este originea jocurilor slot și cum au evoluat ele. Unul dintre cele mai bune exemple de jocuri slot pe care le știe aproape oricine sunt celebrele jocuri cu 777. Acestea pot fi considerate drept printre primele jocuri slot apărute pe piață, devenind apoi cunoscute în întreaga lume. Ele au luat ființă în saloanele de jocuri de noroc din America sfârșitului de secol 19, fiind o alternativă plăcută la jocurile existente în acea vreme – ruletă, blackjack sau poker. Din acest punct de vedere, atunci când vorbim de jocuri 777 le putem încadra cu ușurință în categoria clasice, alături de jocurile cu fructe sau cu cristale norocoase. Dincolo de acest istoric însă, jucătorii sunt interesați astăzi de modul în care poți câștiga bani la jocuri cu 777. Care sunt simbolurile care îți pot aduce bani și ce strategii de pariere este mai bine să aplici? De asemenea, mulți se întreabă dacă este mai avantajos să accesezi jocuri cu 777 sau, dimpotrivă, să optezi pentru jocurile de tip 77777? În fond, care este diferența dintre acestea?

Pariază ponderat la jocuri 777

Una dintre primele reguli pentru a ieși în câștig la jocuri cu 777 este aceea de a plasa mizele ponderat. Nu este neapărat nevoie să pariezi sume mari de bani pentru prinde potul cel mare. Dacă ai ales jocul inspirat și ai puțină răbdare, poți face experiența ta la jocuri cu șeptari cât mai plăcută. Din acest motiv, jocul pe mize mari nu este recomandat la niciunul dintre jocurile slot, decât în anumite condiții. Totodată, jucătorii cu experiență îți vor recomanda să îți stabilești o sumă fixă de bani pentru pariere și să nu te abați de la aceasta. În funcție de fondul de rulaj îți vei stabili atât mizele, cât și timpul pe care-l vei petrece în fața calculatorului.

Câte linii de plată am la jocuri cu 777

În cazul în care nu ești decis încă asupra jocului slot pe care să-l accesezi, ar trebui să te interesezi și în privința liniilor de plată oferite de acestea. Este știut faptul că un joc cu mai multe linii de plată îți va oferi și mai multe șanse în fața cazinoului. Acest lucru este de un real folos, întrucât vei economisi mai mulți bani din fondul tău de rulaj, raportat la numărul de câștiguri obținute. Dacă este să ne referim strict la jocuri de tip 777, acestea au un număr mai mic de linii de plată, câtă vreme dispun de doar 3 tamburi rotitori și tot atâtea linii de simboluri. Astfel, vor rezulta minimum 9 linii de plată, spre deosebire de jocurile cu 5 tamburi și 5 sau 6 linii de simboluri, care îți vor oferi de la 30 de linii de plată în sus. Iar dacă nu ești mulțumit de numărul liniilor de plat, încearcă să afli care este marja de câștig a cazinoului, astfel încât să știi cam ce câștiguri vei obține în unitatea de timp.

Ponturi de succes pentru jocuri păcănele 777

Dacă până nu demult amatorii de jocuri păcănele 777 aveau la dispoziție doar sălile de cartier unde își putea încerca norocul, astăzi, aceștia au posibilități nelimitate de distracție și câștig. Cazinourile online au câștigat din ce în ce ai mult teren în fața cazinourilor și caselor de pariuri în fizic, astfel încât amatorii de jocuri clasice, dar și dintre cele moderne, pot miza în voie direct din fața calculatorului, fără a mai fi nevoie de drumuri inutile și stat la rând pe la ghișee. Unde găsesc însă jocuri păcănele 777 și care sunt regulile pe care trebuie să le urmez la acestea? Diferă ele de vechile sisteme de joc sau, dimpotrivă, ne putem baza că, odată ce am intrat într-o sală de cartier, vom avea aceleași facilități și la jocul pe calculator sau pe telefon? Sunt întrebări simple, la care vom încerca să răspundem în cele ce urmează.

Cum câștig la jocuri păcănele 777

Probabil că una dintre primele întrebări pe care ne-o punem la jocuri de tip 777 este modul în care putem câștiga și regulile de pariere. În principiu, aceste reguli nu s-au schimbat foarte mult față de jocurile clasice, pe care le știm cu toții. Trebuie precizat aici că jocurile de tip 777 sunt printre pionierii, dacă nu chiar primele jocuri slot apărute pe piață. Acestea au luat naștere în saloanele de jocuri de peste Ocean, unde amatorii de jocuri de noroc aveau la dispoziție și o alternativă la clasicele jocuri de poker, de zaruri sau BlackJack. Odată cu intrarea lor în zona online, jocurile 777 și-au păstrat farmecul, la care au fost adăugate funcții suplimentare, grafică și elemente muzicale deosebite. Cât despre câștiguri, acestea sunt aproape ca la orice joc 777 pe care îl știm cu toții. Liniile de plată sunt date de simbolurile afișate pe cei trei tamburi rotitori și cele trei sau patru linii. Acestea pornesc de la simbolurile cu fructe, precum cireșe, pepeni, lămâi sau struguri, dar pot fi inserate și simboluri BAR, alături, de bineînțeles, clasicii șeptari.

Ce avantaje am față de jocuri 77777

De asemenea, una dintre nedumeriri este legată de existența pe piață a două tipuri de jocuri cu șeptari. Astfel, în afară de jocuri păcănele 777, mai avem în ziua de astăzi la dispoziție jocurile de tip 77777, diferența dintre acestea constând în modul în care acestea sunt concepute. Astfel, dacă la jocuri 777 avem doar trei tamburi rotitori, la 77777 avem cinci. Acest lucru se traduce în mai multe linii de plată, calculate în primă fază prin simpla înmulțire a numărului de simboluri cu cel al tamburilor rotitori. De aici rezultă și diferențe notabile în ceea ce privește liniile de plată, adică numărul de combinații pe care le poți obține la o simplă afișare a simbolurilor pe ecran, la o singură rundă.

Mai puțin înseamnă mai mult

Deși, aparent, ai mai puține șanse în fața cazinoului, la jocuri de tip 777 ai posibilitatea de a juca mai ponderat, cu o gestionare mai facilă a fondului de rulaj. Acest lucru îți poate aduce premii surpriză și, de ce nu, calificarea pentru mult-râvnitele jackpoturi.

 

Tot ce trebuie să știi despre jocuri aparate 777

Dacă ar fi să căutăm o emblemă pentru jocurile de tip slot, atunci cu siguranță că una dintre primele noaste opțiuni s-ar îndrepta spre jocuri aparate 777. Acestea sunt precursoarele jocurilor de tip aparate moderne, pe care le știm cu toții, fiind inventate practic la începutul secolului trecut. Putem spune că jocurile de tip 777 sunt practic printre cele mai vechi sloturi, acestea apărând pentru prima oară în vechile saloane de jocuri de peste Ocean. La începuturi, acestea funcționau pe baza acționării cu o manetă laterală, având în construcție trei tamburi și tot atâtea rânduri de simboluri. Cât privește mizele, acestea funcționau pe baza introducerii de monede într-un locaș special, premiile fiind date tot în bani cash, printr-un sertar situat în partea de jos.

Trei tamburi, trei linii de simboluri

Dacă este să vorbim despre jocuri aparate 777 din zilele noastre, indiferent că e vorba de versiunile online sau nu, putem spune că acestea au păstrat tiparul celor vechi, acestea funcționând tot pe principiul a trei tamburi rotitori și trei rânduri de simboluri. Aici, trebuie menționat că jocul se bazează în mare parte pe simbolistica cifrei 7, care este considerată din cele mai vechi timpuri drept aducătoare de noroc și de mari câștiguri. Acest lucru a rămas valabil până în zilele noastre, câtă vreme jocurile de tip 777 îți pot aduce sume frumoase în contul de jucător. Dincolo de clasicii șeptari, la jocuri aparate 777 poți întâlni și alte tipuri de simboluri, cele mai uzuale fiind fructele – prune, pepeni, portocale sau struguri. De asemenea, mai putem întâlni simbolul BAR, care, în varianta online, poate juca rol de multiplicator al sumelor obținute pe liniile de plată.

Avantaje și dezavantaje față de jocuri 77777

Fiindcă am amintit de liniile de plată, trebuie spus că la jocuri aparate 777 acestea sunt oarecum proporționale cu numărul tamburilor și al liniilor de simboluri. În fond, liniile de plată reprezintă totalitatea combinațiilor pe care le putem obține la o singură rundă de joc, astfel că, dacă avem trei tamburi și trei linii, putem spera la nouă linii de simboluri sau chiar mai multe, în cazul în care mai avem și simboluri cu rol de multiplicator. În schimb, la jocuri de tip 77777, spre exemplu, pornim din start de la cinci tamburi și tot atâtea linii de simboluri, ceea ce ne va da de la 25 de linii de plată în sus. Din acest punct de vedere, la această din urmă categorie de jocuri pornim din start cu mai multe șanse de câștig în fața cazinoului.

Cum să scoți bani la jocuri aparate 777

Pe de altă parte, jocurile de tip 777 au avantajele lor, în sensul în care ele sunt extrem de accesibile și cu reguli ușor de învățat pentru oricine. Din acest punct de vedere, poți beneficia de premii consistente și de bonusuri, la fel ca la orie sistem de sloturi online de pe internet. Tot ceea ce ai de făcut este să profiți la maxim de bonusurile de înregistrare puse la dispoziție de cazinouri, dar și de cele pentru prima depunere, pentru fidelitate sau în runde gratuite.

Jocuri 77 online, pentru nostalgicii cazinourilor clasice

Jocurile de tip 77 au în spate o istorie de peste o sută de ani, timp în care acestea au deținut aproape supremația în sălile clasice de cartier sau chiar ale marilor cazinouri. Este de-ajuns să ne gândim numai la sălile imense de jocuri cu manetă pe care le vedem în cazinourile americane, pentru a ne da seama de amploarea pe care acest fenomen a avut-o și încă o mai are. Iar acestea atrag ca un magnet jucători de toate vârstele, nu neapărat dintre cei mai în vârstă. Cu toate acestea, trebui să recunoaștem că la jocuri 77 avem de-a face în primul rând cu jucători nostalgici după vechile sisteme de joc, adaptarea acestora la noua tehnologie și la mediul online nefăcând decât să satisfacă aceste gusturi și nevoia de adrenalină. Aceasta în condițiile în care jocurile de tip 77 nu reprezintă numai distracție, ci și posibilitatea unor câștiguri mai mult decât substanțiale.

Câte linii de plată am la jocuri 77

Jocurile de tip 77 se bazează, după cum le spune și denumirea, pe magia cifrei 7, care poate avea puteri nebănuite. Astfel, șeptarii pot avea rol de simbol Wild, care pot multiplica sumele oferite la o singură rundă, oferindu-ți astfel un plus de credit în contul tău de jucător. De asemenea, șeptarii pot avea și rol de scatter la jocuri 77, prin care simbolurile alăturate pot căpăta puteri maxime, transformându-se, la rândul lor, în premii substanțiale pe liniile de plată. În fond, în jurul liniilor de plată se învârte aproape întreg secretul jocurilor slot de tip 77. Acestea reprezintă totalitatea combinațiilor pe care le poți obține la o singură rundă, iar ele depind, în mare măsură, și de modul în care este conceput jocul. Dacă este să vorbim de jocurile tip 777, acestea sunt concepute cu trei tamburi rotitori și trei linii de simboluri, astfel încât numărul total al liniilor de plată va fi de maximum 9 sau zece. În schimb, la jocurile de tip 77777, avem cinci tamburi rotitori și trei sau cinci linii de simboluri, astfel încât numărul liniilor de plată va fi cel puțin egal cu numărul simbolurilor afișate pe ecranul calculatorului.

Cât este marja de câștig la jocuri 77

Un alt indicator al profitabilității jocurilor de tip 77 ține de valoarea marjei de câștig. Aceasta nu trebuie confundată totuși cu profitul rezultat de pe urma unei sesiuni de jocuri, și care constă în simpla diferență dintre sumele investite și câștiguri. Marja de câștig are în vedere câștigurile obținute în unitatea de timp, astfel încât poți ști încă de la început cam de la ce să te aștepți de la un anumit site sau sistem de jocuri. Spre exemplificare, trebuie amintit doar că la cazinourile în fizic și la jocurile slot din sălile de cartier marja de câștig este de aproximativ 50-60 la sută, în vreme ce la jocurile online aceasta poate depăși ușor 90 la sută. Din acest punct de vedere, pute spune că aproape fiecare rundă ne poate aduce câte un câștig, chiar dacă acesta nu este întotdeauna la valoare maximă.

Prin urmare vă încurăjăm să încercați și voi noile jocuri 77 disponibile pe cazinourile online.