Care este secretul câștigătorilor la jocuri cu 777

Jocurile de tip slot sunt prezente astăzi pe aproape fiecare cazinou online. Le vedem sub diverse categorii, colorate și distractive și ni se pare ceva absolut normal să avem acces nelimitat la ele. Puțini știu însă care este originea jocurilor slot și cum au evoluat ele. Unul dintre cele mai bune exemple de jocuri slot pe care le știe aproape oricine sunt celebrele jocuri cu 777. Acestea pot fi considerate drept printre primele jocuri slot apărute pe piață, devenind apoi cunoscute în întreaga lume. Ele au luat ființă în saloanele de jocuri de noroc din America sfârșitului de secol 19, fiind o alternativă plăcută la jocurile existente în acea vreme – ruletă, blackjack sau poker. Din acest punct de vedere, atunci când vorbim de jocuri 777 le putem încadra cu ușurință în categoria clasice, alături de jocurile cu fructe sau cu cristale norocoase. Dincolo de acest istoric însă, jucătorii sunt interesați astăzi de modul în care poți câștiga bani la jocuri cu 777. Care sunt simbolurile care îți pot aduce bani și ce strategii de pariere este mai bine să aplici? De asemenea, mulți se întreabă dacă este mai avantajos să accesezi jocuri cu 777 sau, dimpotrivă, să optezi pentru jocurile de tip 77777? În fond, care este diferența dintre acestea?

Pariază ponderat la jocuri 777

Una dintre primele reguli pentru a ieși în câștig la jocuri cu 777 este aceea de a plasa mizele ponderat. Nu este neapărat nevoie să pariezi sume mari de bani pentru prinde potul cel mare. Dacă ai ales jocul inspirat și ai puțină răbdare, poți face experiența ta la jocuri cu șeptari cât mai plăcută. Din acest motiv, jocul pe mize mari nu este recomandat la niciunul dintre jocurile slot, decât în anumite condiții. Totodată, jucătorii cu experiență îți vor recomanda să îți stabilești o sumă fixă de bani pentru pariere și să nu te abați de la aceasta. În funcție de fondul de rulaj îți vei stabili atât mizele, cât și timpul pe care-l vei petrece în fața calculatorului.

Câte linii de plată am la jocuri cu 777

În cazul în care nu ești decis încă asupra jocului slot pe care să-l accesezi, ar trebui să te interesezi și în privința liniilor de plată oferite de acestea. Este știut faptul că un joc cu mai multe linii de plată îți va oferi și mai multe șanse în fața cazinoului. Acest lucru este de un real folos, întrucât vei economisi mai mulți bani din fondul tău de rulaj, raportat la numărul de câștiguri obținute. Dacă este să ne referim strict la jocuri de tip 777, acestea au un număr mai mic de linii de plată, câtă vreme dispun de doar 3 tamburi rotitori și tot atâtea linii de simboluri. Astfel, vor rezulta minimum 9 linii de plată, spre deosebire de jocurile cu 5 tamburi și 5 sau 6 linii de simboluri, care îți vor oferi de la 30 de linii de plată în sus. Iar dacă nu ești mulțumit de numărul liniilor de plat, încearcă să afli care este marja de câștig a cazinoului, astfel încât să știi cam ce câștiguri vei obține în unitatea de timp.