Cum funcționează site-urile de Jocuri Sloturi Online cu 777

După o perioadă de relativă uitare, jocurile de tip păcănele au revenit în atenție, prin intrarea lor în mediul online. Astfel, dezvoltarea cazinourilor online și a caselor de pariuri a adus cu sine și dezvoltarea unui segment care făcea furori în urmă cu doar câțiva ani prin sălile de jocuri de cartier. Astfel, de la simplele jocuri cu fructe sau de poker online, pe care le întâlneam la sălile în fizic, mediul online a adus cu sine evidențierea a zeci și chiar sute de titluri, la care producători de prestigiu din întreaga lume își aduc în permanență contribuția. Acesta este practic avantajul cazinourilor online, unde poți găsi jocuri noi și cu cele mai diverse teme, astfel încât să nu poți spune vreodată că te plictisești. Este și cazul site-urilor care promovează Jocuri Sloturi Online cu 777, pe care le putem găsi acum într-o nouă prezentare și cu mai multe șanse de câștig. Cum funcționează însă un site de Jocuri Sloturi Online cu 777 și care sunt posibilitățile reale de câștig în fața cazinourilor?

Scurt istoric Jocuri Sloturi Online cu 777

Pentru a afla acest lucru, ar trebui să știm mai întâi care este istoricul și principiul de funcționare la Jocuri Sloturi Online cu 777. Trebuie spus că, istoria sălilor de Jocuri Sloturi Online cu 777 se poate confunda ușor cu începuturile jocurilor de tip slot, în ansamblul lor. Acestea au apărut pentru prima oară în saloanele de jocuri de noroc de pe continentul american, undeva la începutul secolului trecut. Ca principiu de funcționare, acestea se bazau pe trei tamburi rotitori, pe care erau afișate mai multe simboluri. Aceștia erau acționați de o manetă laterală, care nu devenea activă decât după introducerea unei monede într-un locaș special. Cât privește câștigurile, acestea erau oferite tot sub formă de bani cash, monedele căzând zgomotos într-un sertar metalic amplasat dedesubt, în urma prinderii unei combinații câștigătoare de simboluri dinainte anunțate. Acesta ar fi, pe scurt, istoricul jocurilor de tip 777, care au evoluat ulterior în jocuri mecanice, la are monedele erau înlocuite cu jetoane valorice și, ulterior, cu impulsuri electronice. De asemenea, simbolurile puteau fi oprite din rotirea tamburilor cu ajutorul unor butoane amplasate pe un panou frontal, astfel încât misiunea ta să fie mult ușurată.

Principalele simboluri la jocuri de tip 777

În ceea ce privește câștigurile însă, acestea țin în totalitate de simbolurile afișate pe ecran. Astfel, trebuie spus că la jocuri 777 avem trei tamburi și trei linii de simboluri, principalul dintre acestea fiind șeptarul, care dă și numele jocului. De altfel, în jurul cifrei 7 s-au țesut de-a lungul timpului numeroase superstiții, aceasta fiind considerată aproape dintotdeauna un simbol al norocului. Dincolo de șeptari însă, mai avem simboluri reprezentate de fructe sau de simbolul BAR, care îți pot aduce, de asemenea, premii substanțiale. În ordine ierarhică, la baza piramidei câștigurilor stau cireșele, urmate de pepeni, portocale, struguri sau prune. De obicei, marile premii se ascund în spatele șeptarilor, în funcție de numărul acestora și dispunerea lor pe linii, coloane sau pe diagonală. Același lucru se poate spune și despre simbolul BAR, care poate juca în acest caz și rol de Scatter.