Ponturi de succes pentru jocuri păcănele 777

Dacă până nu demult amatorii de jocuri păcănele 777 aveau la dispoziție doar sălile de cartier unde își putea încerca norocul, astăzi, aceștia au posibilități nelimitate de distracție și câștig. Cazinourile online au câștigat din ce în ce ai mult teren în fața cazinourilor și caselor de pariuri în fizic, astfel încât amatorii de jocuri clasice, dar și dintre cele moderne, pot miza în voie direct din fața calculatorului, fără a mai fi nevoie de drumuri inutile și stat la rând pe la ghișee. Unde găsesc însă jocuri păcănele 777 și care sunt regulile pe care trebuie să le urmez la acestea? Diferă ele de vechile sisteme de joc sau, dimpotrivă, ne putem baza că, odată ce am intrat într-o sală de cartier, vom avea aceleași facilități și la jocul pe calculator sau pe telefon? Sunt întrebări simple, la care vom încerca să răspundem în cele ce urmează.

Cum câștig la jocuri păcănele 777

Probabil că una dintre primele întrebări pe care ne-o punem la jocuri de tip 777 este modul în care putem câștiga și regulile de pariere. În principiu, aceste reguli nu s-au schimbat foarte mult față de jocurile clasice, pe care le știm cu toții. Trebuie precizat aici că jocurile de tip 777 sunt printre pionierii, dacă nu chiar primele jocuri slot apărute pe piață. Acestea au luat naștere în saloanele de jocuri de peste Ocean, unde amatorii de jocuri de noroc aveau la dispoziție și o alternativă la clasicele jocuri de poker, de zaruri sau BlackJack. Odată cu intrarea lor în zona online, jocurile 777 și-au păstrat farmecul, la care au fost adăugate funcții suplimentare, grafică și elemente muzicale deosebite. Cât despre câștiguri, acestea sunt aproape ca la orice joc 777 pe care îl știm cu toții. Liniile de plată sunt date de simbolurile afișate pe cei trei tamburi rotitori și cele trei sau patru linii. Acestea pornesc de la simbolurile cu fructe, precum cireșe, pepeni, lămâi sau struguri, dar pot fi inserate și simboluri BAR, alături, de bineînțeles, clasicii șeptari.

Ce avantaje am față de jocuri 77777

De asemenea, una dintre nedumeriri este legată de existența pe piață a două tipuri de jocuri cu șeptari. Astfel, în afară de jocuri păcănele 777, mai avem în ziua de astăzi la dispoziție jocurile de tip 77777, diferența dintre acestea constând în modul în care acestea sunt concepute. Astfel, dacă la jocuri 777 avem doar trei tamburi rotitori, la 77777 avem cinci. Acest lucru se traduce în mai multe linii de plată, calculate în primă fază prin simpla înmulțire a numărului de simboluri cu cel al tamburilor rotitori. De aici rezultă și diferențe notabile în ceea ce privește liniile de plată, adică numărul de combinații pe care le poți obține la o simplă afișare a simbolurilor pe ecran, la o singură rundă.

Mai puțin înseamnă mai mult

Deși, aparent, ai mai puține șanse în fața cazinoului, la jocuri de tip 777 ai posibilitatea de a juca mai ponderat, cu o gestionare mai facilă a fondului de rulaj. Acest lucru îți poate aduce premii surpriză și, de ce nu, calificarea pentru mult-râvnitele jackpoturi.