Simboluri pe care să le urmărești la păcănele 77777

Jocurile de tip păcănele 77777 sunt unele dintre cele mai căutate pe piața jocurilor de noroc din țara noastră. Acestea pot fi ușor de identificat pe cazinourile online, în primul rând datorită denumirii și al designului specific, compus din cei cinci șeptari norocoși, simbolul norocului din toate timpurile. Deși la prima vedere jocurile de tip 77777 te duc cu gândul la niște variante simpliste, asemănătoare vechilor jocuri cu manetă, în realitate lucrurile stau mult diferit. Astfel, nu mai avem de-a face cu vechile sisteme în care trebuia să tragi de manetă pentru a activa tamburii rotitori. Acest lucru se petrece astăzi direct din fața calculatorului, la o simplă apăsare pe buton. De asemenea, grafica este mult îmbunătățită, la fel ca și efectele sonore. Iar dacă vă gândiți că șeptarii și fructele care se perindă pe ecran nu îți pot aduce cine știe ce mari satisfacții materiale, ci doar distracție și relaxare, vă înșelați. La jocuri 77777 poți câștiga sume de-a dreptul impresionante. Asta în cazul în care ai o oarecare disciplină a jocului sau, dimpotrivă, ești un norocos care a pus mâna pe unul dintre jackpoturile oferite de operatorii online.

Ce avantaje am la păcănele 77777

Unul dintre avantajele pe care le ai la jocuri 77777 este acela că nu îți trebuie cine știe ce experiență pentru a-l juca. Astfel, după doar câteva runde jucate și o citire atentă a regulamentului, aproape oricine poate învăța regulile jocului, putându-și construi propria strategie de făcut bani la casino. De asemenea, un pas înainte față de jocurile de tip 777 poate fi considerat numărul liniilor de plată. Astfel, este de la sine înțeles că un joc cu doar trei tamburi și tot atâtea linii de simboluri îți va oferi mai puține șanse și combinații câștigătoare decât unul la care ai afișate pe ecran între 25 și 30 de simboluri, cu un număr mult mai mare de combinații posibil câștigătoare. Iar dacă socotim avantajele față de vechile păcănele în fizic, atunci este obligatoriu să facem trimitere la marja de câștig, net superioară în cazul jocului de tip 77777 online.

Simbolul BAR, mai valoros decât șeptarul?

Te întrebi însă care este simbolul cel mai valoros pe care îl poți întâlni la păcănele 77777? Cu siguranță, nu este șeptarul. Acesta este într-adevăr un atu pentru cel care îl prinde, în sensul în care acesta poate fi folosit ca simbol Wild, însă o valoare mai mare o au simbolurile de tip BAR. Acestea îți pot aduce multiplicarea câștigurilor obținute pe liniile de plată, precum și transformarea simbolurilor adiacente în potențiale premii. În schimb, șeptarii sunt vânați în special pentru posibilitatea de a forma combinații la jackpoturi. În ceea ce privește restul simbolurilor câștigătoare, acestea încep de la clasicele cireșe, continuând apoi cu portocalele, prunele, pepenii sau strugurii.

Jackpoturi la păcănele 77777

În schimb, la păcănele 77777 poți spera la unul dintre atractivele jackpoturi puse la bătaie de operatorii online. Acestea îți pot aduce niște premii pe măsură, comparabile uneori cu cele întâlnite la loteriile internaționale. Iar dacă vă întrebați cine se poate califica la acestea, condițiile diferă în funcție de tipul de jackpot vizat: simpu sau progresiv.