Simte distracția la jocuri ca la aparate 777

Jocurile de tip slot au în spate o istorie de peste o sută de ani. Acestea au apărut peste Ocean, în primii ani ai secolului trecut, iar de atunci au cunoscut o evoluție fantastică. Astfel, de la clasicele jocuri cu manetă și cu fise, astăzi putem accesa jocuri ca la aparate 777 printr-un simplu slide cu degetul pe ecranul telefonului mobil sau al tabletei. Poți beneficia de bonusuri consistente, iar dacă ești mai norocos, te poți califica inclusiv la un incitant jackpot, cu o valoare ce poate depăși de cele mai multe ori milionul de lei sau de euro. Dincolo de aceasta însă, pe cazinourile online ai chiar posibilitatea de a accesa jocuri ca la aparate 777 total gratis, fără să scoți nici măcar un singur leu din buzunar. Un motiv în plus pentru a te bucura de distracție și de câștiguri, fie ele virtuale sau pe bani reali.

Reguli simple, grafică în stil clasic

Primul lucru care îți va atrage atenția la jocuri ca la aparate 777 este dat de aspectul lor simplu și distractiv, cu simboluri extrem de cunoscute, desprinse în cea mai mare parte din jocul de clasic de cărți. Astfel, jocul nu diferă mult de cele pe care le-am întâlnit cu decenii în urmă în sălile clasice de cartier sau, mai înainte, în marile cazinouri americane. Astfel, jocul este conceput pe trei tamburi rotitori, pe care sunt inscripționate simbolurile de care aminteam mai sus. În ceea ce privește câștigurile, acestea îți sunt oferite în momentul în care aliniezi pe o linie sau pe o coloană trei simboluri de același fel, acestea fiind crescătoare, în funcție de valoarea fiecărui simbol în parte. La jocuri aparate de tip 777 poți câștiga începând de la trei cireșe, dar și atunci când aliniezi celelalte fructe, precum prune, portocale, pepeni secționați sau struguri. De asemenea, poți câștiga atunci când pe ecran îți apar norocoșii șeptari, dar și simbolul BAR. În aceste cazuri, simboluri precum BAR sau șeptarii pot juca rol de simbol Wild sau Scatter, având puterea de a multiplica simbolurile de lângă ele sau chiar de a-ți suplimenta suma deja câștigată pe o linie de plată.

Avantaje de partea ta, la jocuri ca la aparate 777

Și, fiindcă am amintit de linii de plată, putem spune că la jocuri 777 ai posibilitatea de a obține câștiguri mari foarte des, având în vedere numărul mic de simboluri de pe ecran. Din acest punct de vedere, poți spune că ai un avantaj în fața altor sisteme de joc, cu cinci sau șase tamburi. Pe e altă parte, față de jocurile de tip 77777, spre exemplu, ai mai puține linii de plată oferite. Dacă la jocuri cu cinci linii de simboluri și cinci tamburi ai de la 25 de linii de plată în sus, la jocuri ca la aparate 777 ai maximum 9 linii de plată la o rundă, acest lucru putând fi contrazis însă de cazurile în care pe ecran ai numai șeptari sau simboluri BAR. Și într-un caz și în celălalt însă, beneficiezi de avantaje majore față de jocurile slot clasice, din sălile de cartier.