Tot ce trebuie să știi despre jocuri aparate 777

Tot ce trebuie să știi despre jocuri aparate 777Dacă ar fi să căutăm o emblemă pentru jocurile de tip slot, atunci cu siguranță că una dintre primele noaste opțiuni s-ar îndrepta spre jocuri aparate 777. Acestea sunt precursoarele jocurilor de tip aparate moderne, pe care le știm cu toții, fiind inventate practic la începutul secolului trecut. Putem spune că jocurile de tip 777 sunt practic printre cele mai vechi sloturi, acestea apărând pentru prima oară în vechile saloane de jocuri de peste Ocean. La începuturi, acestea funcționau pe baza acționării cu o manetă laterală, având în construcție trei tamburi și tot atâtea rânduri de simboluri. Cât privește mizele, acestea funcționau pe baza introducerii de monede într-un locaș special, premiile fiind date tot în bani cash, printr-un sertar situat în partea de jos.

Trei tamburi, trei linii de simboluri

Dacă este să vorbim despre jocuri aparate 777 din zilele noastre, indiferent că e vorba de versiunile online sau nu, putem spune că acestea au păstrat tiparul celor vechi, acestea funcționând tot pe principiul a trei tamburi rotitori și trei rânduri de simboluri. Aici, trebuie menționat că jocul se bazează în mare parte pe simbolistica cifrei 7, care este considerată din cele mai vechi timpuri drept aducătoare de noroc și de mari câștiguri. Acest lucru a rămas valabil până în zilele noastre, câtă vreme jocurile de tip 777 îți pot aduce sume frumoase în contul de jucător. Dincolo de clasicii șeptari, la jocuri aparate 777 poți întâlni și alte tipuri de simboluri, cele mai uzuale fiind fructele – prune, pepeni, portocale sau struguri. De asemenea, mai putem întâlni simbolul BAR, care, în varianta online, poate juca rol de multiplicator al sumelor obținute pe liniile de plată.

Avantaje și dezavantaje față de jocuri 77777

Fiindcă am amintit de liniile de plată, trebuie spus că la jocuri aparate 777 acestea sunt oarecum proporționale cu numărul tamburilor și al liniilor de simboluri. În fond, liniile de plată reprezintă totalitatea combinațiilor pe care le putem obține la o singură rundă de joc, astfel că, dacă avem trei tamburi și trei linii, putem spera la nouă linii de simboluri sau chiar mai multe, în cazul în care mai avem și simboluri cu rol de multiplicator. În schimb, la jocuri de tip 77777, spre exemplu, pornim din start de la cinci tamburi și tot atâtea linii de simboluri, ceea ce ne va da de la 25 de linii de plată în sus. Din acest punct de vedere, la această din urmă categorie de jocuri pornim din start cu mai multe șanse de câștig în fața cazinoului.

Cum să scoți bani la jocuri aparate 777

Pe de altă parte, jocurile de tip 777 au avantajele lor, în sensul în care ele sunt extrem de accesibile și cu reguli ușor de învățat pentru oricine. Din acest punct de vedere, poți beneficia de premii consistente și de bonusuri, la fel ca la orie sistem de sloturi online de pe internet. Tot ceea ce ai de făcut este să profiți la maxim de bonusurile de înregistrare puse la dispoziție de cazinouri, dar și de cele pentru prima depunere, pentru fidelitate sau în runde gratuite.